De Kristal

 Wat is een 'Powerhand'?

 

 

Al van bij je geboorte, heb je een voorkeur voor het gebruik van de ene hand boven de andere. Je bent links- of rechtshandig, of als je erg getalenteerd bent, een 'ambidexter'.

 

Deze voorkeur wordt vaak dominantie genoemd. De ene hand is dominant over de andere. Hetzelfde is waar voor de 'energie-wereld'.
Je ene hand, soms zelfs één hele kant van je lichaam dat meer gevoelig is, of sterker dan de andere kant. In termen van metafysische healing wordt dit de 'power-side' of 'powerhand' genoemd.

 

Lerend om dit te gebruiken, bouw je een zekere tolerantie op voor de verschillende niveaus die geleid kunnen worden van het goddelijke, door jou, en in een 'ontvanger'. Hoe meer je oefent, hoe meer je leert, hoe meer energie je kunt kanaliseren tijdens bv. een genezing.

 

Maar zelfs met veel oefening, kan je ene hand toch meer energie kanaliseren dan de andere. Die hand zal ook degene zijn die gevoeliger is voor het aanvoelen van energie in iemand anders zijn lichaam. Dit is handig om de exacte plaats van ziekte of zwakte te ontdekken in je 'klant'.

 

Welke is je dominante hand?

Heel eenvoudig uit te vissen. Je fysiek dominante hand is niet noodzakelijk je energie-dominante hand.
Terwijl je dit leest, vouw je handen samen. Vingers verstrengeld, palmen tegen elkaar. Zorg ervoor dat het een natuurlijk manier is. Het zou comfortabel en normaal moeten aanvoelen.
Let er nu eens op welke duim bovenop de andere is. Degene die van boven is, is je 'powerhand'.

 

Hoe kan dit bruikbaar zijn?

Buiten het aanvoelen van energie in een persoon voor een genezing, kan het handig zijn tijdens de healing zelf. Bijvoorbeeld, vele mensen bemerken fysieke gevoelens wanneer ze hun handen gebruiken tijdens een healing. Sommige mensen voelen een verandering in temperatuur.. Hun handen worden heel heet als ze over een bepaald deel van iemands lichaam gaan, en even later, koelen ze weer af.
Dit gevoel is vaker merkbaar in de powerhand. Het afkoelen is een indicatie dat de plaats waar je gewerkt hebt, voldoende energie heeft ontvangen voor deze sessie, en dat je kunt verdergaan.

Top