De Kristal

De invloed van vorige levens op je huidige leven.


Je hebt er misschien al eens bij stilgestaan of vorige levens je leven beïnvloeden. Of bent gaan nadenken waar bepaalde gedragingen of fobieën, maar ook kwaliteiten vandaan komen. Het is inderdaad zo dat bepaalde moeilijkheden waar we in dit leven tegenaan lopen vaak verbonden zijn met trauma’s vanuit een vorige leven en waardoor dit zich nu ook nog steeds kan uiten.
 
Dit komt dat dit nog steeds in ons onderbewust zijn zit en het dus zonder het te beseffen met ons blijven meedragen.
Meestal wordt dit duidelijk door bepaalde patronen. Bv. Mensen die de neiging hebben om zichzelf te overeten of ervoor zorgen altijd genoeg eten in huis te hebben en hebben vaak bang voor als er voedselschaarste zou komen of onvoldoende drinkwater. Dit kan duiden op een vorig leven waarom men armoede en honger heeft gekend.
 
Claustrofobie in kleine ruimtes of misschien een vliegtuig kan voortkomen uit een vorig leven in gevangenschap of bv. als slaaf.
Vaak zijn er ook mensen die zich heel erg aangetrokken voelen door het spirituele en ook dingen aanvoelen of natuurlijke healers zijn, maar bang om ermee naar de buitenwereld te treden . Dit kan zijn omdat men in een vorig leven misschien wel als hogepriester(es) of heks op de brandstapel is belandt of gefolterd en vermoord. Waardoor men nu bang is om deze kennis te delen met de wereld.
Herkenningens-punten door de invloed van vorige levens op je huidige leven.

Zo kan je ook bepaalde herkenning ondervinden of je aangetrokken voelen tot bepaalde andere religies of culturen of bepaalde onderwerpen uit de geschiedenis. Bv. Indianen of het oude Egypte.
Het kan ook zijn dat je het moeilijk hebt met intimiteit en kan ontstaan zijn in een vorige relatie waar misbruik heeft plaatsgevonden.
Sommige hebben een bepaald talent of kennis zonder dit ooit geleerd te hebben, vooral bij kinderen kan dit soms sterk naar boven komen. Bv. het bespelen van een bepaald instrument en andere vormen van kunst. Ook als je heel vlot kan schrijven kan dat met je vorig leven iets te maken hebben en wordt je aangehaald daar iets mee te doen.
Als we terugkomen op de moeilijkheden waar we mee worstelen in dit leven en niet kunnen achterhalen waar dit in dit leven vandaan kan komen en het beheerst toch een stuk van je leven, is het misschien geen slecht idee om toch wat verder te gaan kijken.

Je kan en mag hulp vragen

Als eerste stap kan je hulp vragen van de Engelen en of ze je dromen willen sturen waarin duidelijk wordt waarom je bepaalde patronen gaat gebruiken. Dit is niet altijd voldoende als je echt dingen wilt gaan veranderen en dan kan je altijd hulp inroepen van een hypnotherapeut. Deze kan je begeleiden naar de oorsprong van de problematiek, waardoor je gaat leren waar het vandaan komt en dan samen met jou ook die patronen doorbreken.

Misschien ben je niewsgierig naar je eigen vorige leven? Dan zou je ook een kaartlegging kunnen laten doen door Kim van Maanen om meer te weten te komen over jou vorige leven!
 
Als je dat graag zou willen klik dan op de foto.
 

 
 
 
 
 
 
Top