De Kristal

Deze informatie wil ik geven  voor ouders met  kleine kinderen.

Je leest of hoort regelmatig dat pas geboren kinderen of iets oudere kinderen veel huilen, niet een uurtje maar uren.
Dan word er gezegd op het consultatie bureau naar dat ze het kindje hebben onder zocht en niets kunnen vinden vaak van "ja u heeft de pech het is een huil baby" nou vergeet het maar.
Een baby die helemaal verzorgd is, voeding schone broek, boertjes gedaan die hoort lekker realex te zijn en goed te slapen,en natuurlijk mogen ze best een huil uurtje hebben maar niet uren en dagen.

 

Ik ben ervan overtuigt en ik denk vele met mij dat als er niets aan de hand is na onderzoek van een kind, dat er aardstralen en geesten zitten in het huis want er is niets zo gevoelig als een pas geborenen die staan nog helemaal open voor alles.

 

 

 

Ik ben zelf nu oma van een kleinzoon die nu 15 maanden is, hij wilde niet gaan slapen gilde moord en brand,mijn dochter heeft een camera op zijn kamer gezet om te kijken wat hij aan het doen was. belde me op van mam wil je even kijken want hij is normaal helemaal niet zo,maar nu durft hij niet te gaan liggen en kijkt steeds heel angstig achterom en het is net of iemand hem in zijn zij prikt en  begint dan weer heel hard te gillen.

Ik ben gelijk gaan kijken bij hem, en inderdaad zat er een aardstraal en een paar poorten waar dus die geesten door kwamen, en die geesten waren dus de aandacht van hem aan het trekken door hem in zijn zij te porren, ik heb dat alles verwijderd en hij slaapt weer als een roos zoals het hoort, niets meer aan de hand.

Dus ouders als jullie dit herkennen laat je huis nakijken.

 

Liefde en Licht Carla

 

 

c.vanmaanen@planet.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top