De Kristal

Als men aardstralen heeft, dan zijn er ook energetische poorten aanwezig.

Energetische poorten wil zeggen dat het doorgangen zijn die de meeste mensen niet zien, maar die gaan op een bepaalde tijden van de dag open en weer dicht.

En als ze open zijn kunnen daar dolende zielen oftewel geesten doorheen komen, sommige zullen direct hun weg vinden maar een hoop zullen er ook in je huis blijven hangen met alle gevolgen van dien.

Ze hebben de energie nodig van de levende om hier te kunnen zijn, dus wordt het ergergieveld van de mens of dier zwakker en dan wordt je vatbaarder voor ziektes, ook kan men heel moe worden omdat steeds maar weer energie van het lichaam onttrokken wordt, en vele andere klachten ontstaan hierdoor.

 

Ze kunnen in je aura gaan zitten, met het gevolg dat men dus last krijgt van stemmen in het hoofd. 

Of dat je terwijl je dat nooit bent , je je heel depressief kunt voelen. enzZe kunnen dingen in je huis laten bewegen om zo de aandacht te trekken, deuren open en dicht laten gaan enz,

Ook kunnen ze dwingende gedachten laten hebben, of steeds maar negatieve gedachten.

Ook gebeurt het dat volwassen mensen het gevoel van dat wat er in hun energieveld is gaan zitten overnemen, ik zal een voorbeeld geven : Stel dat je altijd goed gehumeurd bent en ook rustig van jezelf,en je hebt dat ineens van die buien dat je gauw boos of zelfs agressief bent.

Dan pak je dus het humeur op van datgene wat op het moment in je energieveld zit.

 

Kinderen zijn er heel erg gevoelig voor, die gaan dingen doen waarvan je zelf al zegt van nou dit is mijn kind niet zo zit hij of zij niet in elkaar, vaak gaan kinderen ook alles doen (wat ze in de volksmond wel zeggen)alles wat God verboden heeft ook naar de ouders toe.

Ik ben in de mogelijkheid om op afstand aardstralen lam te leggen,

energetische poorten te sluiten

en de dolende zielen te verwijderen.

Aura`s van de personen te zuiveren

Zodat de personen die in het huis wonen weer goed in hun vel komen te zitten.

Ook huis dieren hebben hier last van.

voor informatie kunt u mijn 

 

 

   c.vanmaanen@planet.nl

 

 

 


 

 

 

 

Top