De Kristal

Energetische koorden

 

Energetische Koorden zijn energetische verbindingen tussen twee of meerdere mensen.

Telkens wanneer u in aanraking komt met iemand anders, tijdens een korte ontmoeting of in een intieme relatie worden energiekoorden gevormd via de chakra`s of de aura's.

 

Er vormen zich koorden met vrienden, geliefden, ouders, kinderen, collega’s enz, enz, als een persoon die aan u verbonden is heel veel relativiteit bij zich draagt dan kan u die energie oppakken waardoor u uit balans geraakt. Negatieve energie belemmert ons in ons dagelijks functioneren.

 

Koorden kunnen gevaarlijk zijn en kunnen gevormd worden van ziel tot ziel, van geest tot geest of van lichaam tot lichaam tijdens ons bestaan (vorige levens of dit leven). Koorden kunnen ons direct of indirect beïnvloeden en kunnen schadelijk zijn voor onze gezondheid. Zij kunnen blokkades veroorzaken in ons energiesysteem, op die manier vervuilt ons energiesysteem

 

Er zijn ook koorden die niet (meer) gezond zijn en die geen enkel positief doel (meer) hebben. Ze kunnen u leegzuigen of op een andere manier beïnvloeden.

Vaak worden koorden aan ons vastgemaakt zonder onze bewuste of onbewuste toestemming.

Het kan dus nodig zijn om te kijken of er energetische verbindingen zijn met personen (en soms is dat met een heel dierbaar iemand) die niet goed meer voor u zijn. U kunt dan beslissen of u deze vastzetting nog aanvaardt of niet.

 

Het kan ook zijn dat u een of meer koorden niet helemaal wilt verwijderen, maar controle wilt hebben over de energie die naar u toe gestuurd wordt of u ontnomen wordt.

Soms zijn deze energetische verbindingen zo sterk, dat er niets anders op zit dan ze (liefdevol) te verwijderen. De plaats waar ze verwijderd worden kan nadien geheeld worden. Ze hebben er uiteindelijk lang gezeten.

 

Het kan ook zijn dat u na de dood van iemand nog zo intens met die persoon verbonden bent, degene die overgegaan is houdt u vast uit schuldgevoel bijvoorbeeld, dat je nauwelijks verder kunt. Ook dan is het losmaken, veranderen of verwijderen van de energetische koorden bevrijdend en helend. Hierdoor kunnen we ons beter gaan voelen en beter gaan functioneren.

 

voor vragen

 

c.vanmaanen@planet.nl

 

 

Top