De Kristal

 

                      Dit is mijn hond waar het over gaat

 

Zoals u hebt kunnen lezen over de entiteiten bij mensen,
gaan we het nu hebben over entiteiten bij dieren.

Wie denk er nu aan dat een dier daar ook last van heeft,
nou ik had het niet in de gaten terwijl het mijn dagelijkse werk is mensen te zuiveren van entiteiten.

 

We hebben altijd honden gehad en nooit heeft er een gedrags verandering vertoond.
Totdat we vorig jaar augustus een bennerserner pup erbij namen boris genoemd,het was een scheetje maar o wee als hij de benz in moest om te slapen dan was het een los geslagen beer niets meer mee te beginnen.

 

Ik kreeg op een gegeven moment wel iets het lijkt wel of hij dingen ziet, zomaar blaffen in de serre en grommen zo klein als hij nog was terwijl een ander niets zag.

Toen ik dat door had ja dan zuiverde ik de serre hiervan want daar stond ook de benz en dan ging hij er wel iets makelijker in.

 

Na mate hij groter werd een maand of 5 ging hij gedrag vertonen van heel lief naar heel erg vervelend en ondeugend en luisterde hij nergens meer naar en ik had mijn buik ervan vol want ik was druk met hem van s`morgen 4 uur tot  àvonds dat ik naar bed ging.

 

Ik zei op een gegeven moment tegen mijn man van , als het zo door gaat dan moet ik hem weg doen want als hij zo groot wordt kan ik hem niet de baas meer want nu is het al haast geen doen.

 

Gelukkig kreeg ik telefoon van een vrouwtje die mijn hulp vroeg bij het kind van hun, was ook niets meer mee te beginnen terwijl het altijd een heel lief kindje was dat kind had een verkeerde entiteit bij zich en die vertoonde gedrag van opstandig ,schelden, alles doen wat verboden was.

 

Stom van mij dat ik er niet eerder op ben gekomen maar op dat moment viel het kwartje bij mij(gelukkig maar want anders had ik de hond weggedaan)

 

Ik dacht he het gebeurd veel bij kinderen met die entiteiten waarom niet bij mijn hond en ja hoor toen ik hem ging nakijken bleken er tien entiteiten bij hem aan gekleeft te zitten.

 

En geloof het of niet maar ik heb hem gelijk gezuiverd hiervan en binnen 5 min had ik weer een hele lieve hond.

 

Als er nu iemand komt en die heeft entiteiten bij zich,dan weet ik ook gelijk van oo niet vergeten straks als de visite weg is boris schoon te maken en als ik dat maar doe is het een schat,vergeet ik het dan is het net een losgeslagen beer.

zo zie je maar weer dat ook een hond daar heel gevoelig voor kan zijn.

 

Dit is boris nu  en we zijn nu echte maatjes.


Helaas is boris 24 jan 2011 overleden

Denkt u ook dat uw dier last van entiteiten heeft mail dan gerust.

 

 

 

    

                c.vanmaanen@planet.nl

 

 

 

Top